Alex Rosén er klar!

Vi har den store gleda av å kunne dele årets første komiker; Alex Rosén! 🤩 Dei fleste kjenner Alex som ein hyperaktiv, fordomslaus, og positiv kar som ser lyst på livets fartsdumpa. Alex har vore i underhaldningsbransjen sidan 1974, og har vore innom teater, radio, TV, musikala og band. Vi gleda oss veldig til han skal stå på scena som konferansier laurdagen under årets Brøvøllsfestival 🙌🏻🎉😁

2 kommentarer til «Alex Rosén er klar!»

 1. Hei

  Altso, ingen plass vi enkelt kan finne oversikt over program? Dette synes eg er veldig snodig og lite kundevennlig. Det burde være synleg med ein gong

  Mvh birgitta roald

  1. Hei Birgitta,
   Takk for tilbakemelding 🙂
   Vi er alltid ute etter å gjere sida betre, og skal sjå om vi klarer å få til ei programoversikt som sjølvsagt burde vere på plass! Vil anbefale deg å følge oss på facebook, der kjem det oppdateringar litt oftare enn her inne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *