Brøvøllshelga 2018?

FOR ei helg de va; me strålande sol og publikumsrekord ????? De e mange so fortjena ei stor takk for den fantastiske helga vi hadde! Aller først må vi få takke alle dei frivillige som stod på ei heil veke i forveien for å få alt klart! De e kje lite so ska ordnast før ei slik helg; de he blitt hesja, pynta, rydda, vaska, måla, kokkelert, børe, rigga og mykje, mykje meir! Ditta he blitt gjort med et smil om munnen, sjøl kor stressande de he vør til tider! Så TUSEN TAKK til alle dei 250 frivillige som la ned en stor innsats gjennom heile veka!! ????

Fredagen tok 652 persona turen til dalen. Festivalen vart i år via i gang av sjølvaste presten vår Erlend Lunde. Og det va ikkje ken som helst som vart via; de va våre tidligere generala, og kjærestepar Birte Urke og Fredrik Ødegård Nilsen. Og de va de kun brura so hadde fått forvarsel om! Men brudgommen tok de på strak arm, sjøl om han ei stund trudde at no va de gjort.. (men de skal oss nok få til ved ei seinare anledning) ??

Videre tok Magnus Devold over som konferansier, og Martin Lepperød, Halvor Johansson og Christian Mikkelsen leverte sakene sine. DJ Åge varma opp publikum før Cinnamon City fylte dansegølvet med stemningsmusikk! ??

Laurdag på dagtid va både grus- og grasbana stappfull, vi regna derfor med at vel 1000 kom innom for å få me sej aktivitetsdagen i det strålande veret! Klovnen Klumse sto for underholdning og ballongblåsing, og køa va lang for å få ansiktsmaling. Brillebjørn tok en liten dans på scena, før han gjekk rundt og helste på store og små. ?

På kveldstid håpte vi på at 1000 personar skulle komme innom grindene, men overraskelsen va stor då vi bikka 1100 besøkande! Erlend Osnes starta showet, etterfulgt av Jonas Kinge Bergland og Dag Sørås. (Verdt å nevne at Erlend brukte store dela av sin nyaste podcast om å snakke om akkurat festivalen og turen sin hit.) Playlife veit ka dei styra me, og publikum visste å sette pris på det; dermed blei det heile avrunda med et stappfullt dansegølv og utrulig god steming! ?

Vi vil ellers få takke alle sponsora og samarbeidspartera som gledelig stille opp når oss spør, og dei flinke lydteknikerane frå Lydkjellern som sørga for tipp-topp lyd!

No sitt oss med et smil om munnen og kan sjå tilbake på ei vellykka helg! ❤️

Igjen, tusen tusen takk! Helsing frå oss i styret; Yvonne, Ingvild, Hanna Olin, Martine, Tonje, Robin, Sondre, Bjørnar, Espen og Anne Line.